25 FPS: Mjere sigurnosti

Festival 25 FPS organiziran je u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo kako bi svojoj publici omogućio što sigurniji boravak na festivalu. Sukladno tome, poduzeli smo niz mjera kako bismo manifestaciju prilagodili epidemiološkoj situaciji.

Ulaz na festival je besplatan uz obvezno preuzimanje ulaznica kroz sustav Entrio. Svaka osoba može podići samo jednu ulaznicu, a pritom je potrebno ostaviti osobne podatke (ime, prezime, broj telefona). Karte se ne moraju ispisivati, nego se pokazuju biljeterima na ulazu u dvoranu. Potrebno je preuzeti ulaznicu za svaki pojedini program.

Za osobe s akreditacijama nije obvezna registracija preko sustava Entrio, no potrebno se javiti na info pultu ispred ulaza u kino.

Sjedala nisu numerirana, ali su u dvorani označena mjesta za sjedenje radi adekvatne fizičke udaljenosti među posjetiteljima.

U svim zatvorenim prostorima Studentskog centra (foaje, dvorana) potrebno je nositi masku. Za vrijeme projekcije nije nužno nositi masku, no nošenje maske se preporuča. Prije ulaska u dvoranu obavezna je dezinfekcija ruku te mjerenje tjelesne temperature.

Posjetiteljima se preporuča da paze na fizičku distancu te da prije izlaska iz kuće izmjere tjelesnu temperaturu. U slučaju respiratornih problema, temperature iznad 37,2 ili bilo kojih drugih simptoma bolesti, molimo vas da odgodite dolazak. Apeliramo na odgovorno ponašanje.