25 FPS traži volontere

Pozivamo sve zainteresirane da se uključe u volonterski tim 15. Festivala 25 FPS, Internacionalnog festivala eksperimentalnog filma i videa, jedinstveno intimne i dinamične atmosfere. Festival se održava od 26. do 29. rujna u Studentskom centru u Zagrebu, a u četiri festivalska dana prikazujemo eksperimentalne, inovativne i umjetničke filmove iz cijelog svijeta. Pridružite se festivalskom timu i kroz iskustvo saznajte što je sve potrebno da se organizira filmski festival.

Tražimo volontere za pomoć u organizaciji i uređenju festivalskog prostora koji svake godine poprima novi izgled. Također, trebamo osobe koje bi pomogle u sektoru ureda za goste te one koji bi se brinuli o tehničkim i interventnim aspektima organizacije projekcija.

Ako ste spremni izdvojiti nekoliko sati dnevno tijekom priprema i/ili četiri festivalska dana, a iznad svega volite filmove i njihove eksperimentalne forme, ispunite upitnik i pošaljite ga na adresu: volonteri@25fps.hr. Prijave primamo do 10. rujna, a odabrane kandidate obavijestit ćemo 13. rujna.