Festival 25 FPS treba volontere!

Spremni smo i uzbuđeni za četiri dana kratkometražnog filma, sjajnih eksperimentalnih, inovativnih i umjetničkih filmova iz cijelog svijeta, kao i dragih i zanimljivih gostiju koji će nam se pridružiti. No, prije svega nam je potrebna volonterska pomoć u organizaciji koja je u zadnjih jedanaest godina bila neprocjenjiva.

Ako želite biti dio uigranog festivalskog tima, javite se bez zadrške. Postanite dio jednog od najcijenjenijih festivala eksperimentalnog filma u Europi, jedinstveno intimne i dinamične atmosfere, koji se održava na kultnoj lokaciji zagrebačkog Studentskog centra od 29. rujna do 2. listopada. Uz ostale festivalske poslove uređujemo festivalski prostor koji svake godine poprima novi izgled tako da nam kreativci koje veseli rad rukama itekako dobro dođu. Također, trebamo osobe koje bi pomogle da se međunarodni autori i gosti osjećaju kao kod kuće te one koje bi se brinule o tehničkim aspekatima u organizaciji projekcija. To je iznimna prilika da se brzo i na jednom mjestu nauči što sve čini filmski festival.
 
Ako ste otvoreni, organizirani i odgovorni, te govorite bar jedan strani jezik i spremni ste izdvojiti nekoliko sati dnevno tijekom priprema i četiri festivalska dana, a iznad svega volite filmove i njihove eksperimentalne forme, ispunite upitnik i pošaljite ga na adresu: production@25fps.hr. Prijave primamo do 10. rujna, a izabrane kandidate obavijestit ćemo do 13. rujna.