Volontiranje na Festivalu 25 FPS - produljen rok

Od 28. 9.  do 1. 10. na kultnoj lokaciji zagrebačkog Studentskog centra prikazujemo nove naslove eksperimentalnog filma, sjajne audio-vizualne performanse te klasike filmske avangarde, uz prisustvo dragih i zanimljivih festivalskih gostiju. No, za nezaboravno festivalsko iskustvo potrebna nam je dragocjena volonterska pomoć u organizaciji.

Stoga, ako želite biti dio uigranog  tima, javite se bez zadrške i postanite dio jednog od najcijenjenijih festivala eksperimentalnog filma u Europi, jedinstveno intimne i dinamične atmosfere. Uz ostale festivalske poslove uređujemo festivalski  prostor koji svake godine poprima novi izgled tako da nam kreativci koje veseli rad rukama itekako dobro dođu. Također, trebamo osobe koje bi pomogle da se međunarodni autori i gosti osjećaju kao kod kuće te one koje bi se brinule o tehničkim aspekatima u organizaciji projekcija. To je iznimna prilika da se brzo i na jednom mjestu nauči što sve čini filmski festival.
 
Ako ste otvoreni, organizirani i odgovorni, te govorite bar jedan strani jezik i spremni ste izdvojiti nekoliko sati dnevno tijekom priprema i četiri festivalska dana, a iznad svega volite filmove i njihove eksperimentalne forme, ispunite upitnik i pošaljite ga na adresu: volonteri@25fps.hr. Prijave primamo do 17. rujna, a odabrane kandidate obavijestit ćemo 18. rujna.